Παραδοσιακά τρόφιμα και συλλογική επιχειρηματικότητα στην εποχή της κρίσης: η περίπτωση των γυναικείων αγροτουριστικών συνεταιρισμών

Σταυριανή Κουτσού

Λέξεις κλειδιά


10ο Διεθνές Γεωγραφικό Συνέδριο; 10th International Geographical Congress; εποχή κρίσης; crisis period; παραδοσιακά τρόφιμα; traditional foods

Πλήρες Κείμενο:

PDF

Εισερχόμενη Αναφορά

  • Δεν υπάρχουν προς το παρόν εισερχόμενες αναφορές.



©1999-2001 Βιβλιοθήκη "Θεόφραστος", Με την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματος.
Εφαρμογή / Διαχείριση Ιστοχώρου: Μηντζαρίδης Στέργιος
Η ανάπτυξη του site πραγματοποιήθηκε με την αποκλειστική χρήση Λογισμικού Ανοιχτού Κώδικα