Παραδοσιακά τρόφιμα και συλλογική επιχειρηματικότητα στην εποχή της κρίσης: η περίπτωση των γυναικείων αγροτουριστικών συνεταιρισμών
Λέξεις κλειδιά
10ο Διεθνές Γεωγραφικό Συνέδριο; 10th International Geographical Congress; εποχή κρίσης; crisis period; παραδοσιακά τρόφιμα; traditional foods
Πλήρες Κείμενο:
PDFΕισερχόμενη Αναφορά
- Δεν υπάρχουν προς το παρόν εισερχόμενες αναφορές.
©1999-2001 Βιβλιοθήκη "Θεόφραστος", Με την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματος. |
Εφαρμογή / Διαχείριση Ιστοχώρου: Μηντζαρίδης Στέργιος |
Η ανάπτυξη του site πραγματοποιήθηκε με την αποκλειστική χρήση Λογισμικού Ανοιχτού Κώδικα |